fbpx
i

Kurser

Du deltager på et Theta healing kursus ad gangen, hvor du lærer Theta healing teknikkerne og træner dem i praksis. Anjasafira gør meget ud af at klæde folk på i praksis, da det er her forvandlingen og det magiske sker via Theta healing.

Mere information

Theta healing undervisning hos Anjasafira & Beliefsshiifters er fokuseret på 50% teori og 50% praskis, for at sikre alle deltager succes og lyst til at praktisere efterfølgende med Theta healings værktøjskassen. 

Det forlyder at Anjasafira er en af de mest praktisk orienterede Theta healing undervisere, dette kommer sig af langvarig erfaring, skarpsindighed og viden om at der arbejdet skal gøres i praksis for at sikre sig selv, klienten, medkursisten succes fremadrettet i Theta healings verdenen.

Derfor skal du kun melde dig til Anjasafira’s Theta healings kursus, såfremt du ønsker at kunne udføre teknikkerne i praksis på dig selv og andre. 

Online undervisning

Du deltager aktivt online via telefonkonference eller webinarer, hvor Anjasafira svarer på spørgsmål og viser teknikker, der er brug for at blive uddybet.

Mere information

Af og til tilbyder Anjasafira spørge webinarer, online telefonkonference til allerede uddannede Theta healer. Formålet er at sikre løbende udvikling og sparring til eksisterende Theta healere og sikre dem viden nok til at fortsætte den gode udvikling. Webinarerne vil blive meldt ud på nyhedsbreve og på den lukkede facebook gruppe, som Theta healer uddannede hos Anasafira har tilgang til. 

z

Video og lyd materialer

Anjasafira tilbyder kursus deltagere at få adgang til de lydfiler, træningsmateriale, der gavner de kursister, der har taget Thetahealing kurser hos Anjasafira for at sikre hurtig og dyb effektivitet i indlæringen og praksis, samt gøre dig til landets dygtigste Thetahealer.

Mere information

Anjasafira har brugt år på at udvikle og tilpasse ekstra tools, der sikrer en meget hurtig, effektiv indlæring af Theta Healing, samt en hurtig renselse, samt garanterer et vibrationsløft med kvantespring.

Dette gøres tilgængeligt for Theta healere, der uddannes via Beliefs Shiifters Denmark.

Hvad er Thetahealing?

Thetahealingen er døråbneren til at du får pillet de dybe lag af, der blokerer dig i at være dig. Du lærer 100 visualiserings teknikker til at fjerne dybe blokerende energier, overbevisninger, følelser og ændre gener på celleplan.

Så hvis du ofte stiller nedenstående spørgsmål, så leverer Thetahealings kurserne teknikkerne teorien og praksis til at du kan svare og finde dette frem i dig selv:

Hvem er du ? Hvem vil du være? Er du klar til at se sandheden i øjnene? Er du klar til at give slip på de gamle mursten i rygsækken, de gamle drænende oplevelser, der stjæler din energi, sjæl og dig ? Vil du vælge noget andet her i livet ? OG er det nu du vil vælge noget nyt? Vil du gøre det der skal til ? Vil du give slip på gamle synske kroge, negative følelser og overbevisninger og gamle krav og forpligtelser og blive den bedste udgave af dig – DEN ÆGTE DIG ? Og Måske vil du også hjælpe andre med at de bliver det bagefter familie, børn, partner, venner, klienter ? Så er Thetahealing kurserne lige noget for dig.

i

Kursusdagene

Der vil på fremmøde undervises i ny teori  i alle de teknikker kurset tilbyder. Vi gennemgår også alle teknikker i praksis og  i vil øve 2 og 2 sammen. Der udleveres og kan tilkøbes værktøjer som understøtter undervisningen og er specielt udviklet af Anjasafira for at gavne kursisterne i hurtig udvikling og indlæring.

Online undervisning

Af og til tilbyder Anjasafira tidligere kursister online spørgeaftener, hvor man kan stille spørgsmål og blive guidet og få hjælp ift. sig selv, klienter eller bare generelt ift. de udfordringer man møder når man arbejder med Thetahealingen. 

Disse online events slås op i den lukkede facebook gruppe til Thetahealings uddannede.

z

Video og lyd materialer

Der er udvikles løbende video og lydfiler materialer, som vil give kursister på Thetahealings kurserne større lethed, og hurtigere indlæring. Disse vil også hjælp kursisterne arbejde med deres egne overbevisninger, og give dem indsigt i hvordan de kan blive klarere og skarpere i deres intuitive evner. Disse vil blive annonceret på den lukkede facebook gruppe.

Kurser

Thetahealing – DNA2 basis

Vi arbejder med de overbevisninger, mønstre, der har lukket din intuition ned, samt lærer de basale Theta healing grundteknikker, der vil være små skriftlige Theta healing eksamen efter disse moduler, såfremt du ønsker dette.

Du vil få adgang til materiale & værktøjer, der hjælper dig hurtigt til at indlære og mestre de mange forskellige Theta healing teknikker.

Der er danske manualer oversat af korrespondent, og dansk eksamen på dette Theta healing kursus.

Thetahealing – DNA2 Avanceret

På Theta healing DNA2 avanceret arbejder vi nu i dybden og påbegynder arbejdet med at lære om de forskellige Theta healing spørgeteknikker, dybe overbevisninger og lærer mere end 5 dybe Theta healing teknikker, der kan anvendes på alle førstegangs klienter med stor effekt. Du lærer også Theta healing genændringsteknikken og meget mere. Du modtager over 1400 positive overbevisninger og følelser, der opgraderer din vibration med kvantespring.

Der er løbende kort mundtlig eksamen og skriftlig efter dette Theta healing kursus, til dem der ønsker det. 

Du modtager danske manualer, oversat af korrespondent på dette Theta healing kursus og du får tilgang til eget udviklet træningsmateriale, der gør din indlæring af og træning af Theta healing teknikkerne hurtig og let.

Theta healing -Intuitiv Anatomi

Vi arbejder i dybden med overbevisnings og følelsesarbejdet på dette Theta healing kursus og lærer om hvilke overbevisninger hører til de forskellige krops organer og systemer. Theta healing intuitiv anatomi, er nok et af de mest transformerende og spændende kurser der p.t. findes world wide.

Vi lærer, at arbejde dybere på moleylært plan, samt får ekstra Theta healing teknikker til at gå meget dybt med klienten i Theta healing behandlingen. Der er efterfølgende Theta healing intuitiv anatomi eksamen skriftligt & mundtligt (valgfrit). Dette Theta healing Intuitiv Anatomi kursus er et intensivt og dybdegående og meget transformerende kursusforløb.

Hvis du vil være Thetahealings ekspert, er dette kursus et must. Du får certificering efter gennemført kursus. 

Fraværs dage ialt er maks. 3 tilladte dage ud af de i alt 15 dages undervisning, for at sikre høj faglighed og dyb renselse på hver Theta healing intuitiv anatomi deltager.

Theta healing – Verdens relationer

På Theta healing verdens relationer, arbejder vi med de overbevisninger som vi har fået igennem forfædre, lande, nationaliteter, religioner og meget mere. 

Disse sidder mange steder men især ned langs rygsøjlen hos folk, og derfor et fantastisk kursus til alle med rygproblemer. Vi lærer på Theta healing – verdens relationer kurset, den dybdegående vredes og had teknik, og får stor og dyb renselse.

Når du har gennemført og arbejdet diciplineret på Theta healing – verdens relationer kurset, vil du på under 30 minutter kunne fjerne op til 8 dybe had og vredes programmer hos klienten, der vil for alvor opleve skift i energien.

Succes ses ofte bl.a. i form af at folk vil tiltrække op til 3 gange så mange klienter som tidligere efter dette kursus, fordi de har renset sig selv for så meget vrede og had under Theta healing – verdens relationer. 

Der tilbydes skriftlig og mundtlig eksamen på dansk, til dem der ønsker det efter Theta healing – verdens relationer kurset

Theta healing – Sygdomme og relationer

På Theta healing – Sygdomme og lidelser kurset lærer Du om de mest almindelige sygdomme og lidelser, hvilke overbevisninger og følelser der hører til og teknikkerne og metoden til at komme hele vejen rundt om en sygdom lidelse hos klienten. Det er en unik og dyb måde at arbejde dybt med Thetahealing og overbevisningsarbejdet.

Hos Beliefs Shiifters vælger vi at arbejde med dine egne og din familiens sygdomme som første prioritet og derfor er det en god idé at du inden kursus start orienterer instruktøren om hvilke ting du ønsker at arbejde i dybden med.

Et meget intensivt 2 ugers forløb (10 dages undervisning), med dyb renselse.

Krav: Kom kun hvis du har styr på dine spørgeteknikker ellers får du ikke nok ud af disse 2 uger.

Husk at orientér instruktør før opstart om hvilken medicin du indtager, og andre ting instruktøren børe vide omkring dig, sygdommen og sideeffekter etc. 

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge Thetahealings kurser hos Beliefsshiifters?

Du skal kun vælge denne Thetahealings kurser hos Anjasafira, hvis du ønsker en hurtig dyb udvikling på celleplan og vil have høj værdi for dine penge.

Der er passion på Anjasafiras hold til at ændre, hjælpe, støtte, bakke op og få lavet arbejdet, og sikre forandringer.

Følger du Anjasafira’s Theta healing kurser, prioriteres teori og praksis højt, så du bliver en foretrukken Theta healer i DK.

Er du sikker på jeg kan lære disse teknikker?

Anjasafira har undervist, instrueret og behandlet 1000vis af mennesker med Theta healing, og har endnu ikke mødt nogen som ikke kunne lære disse teknikker hurtigt og let. Selvom teknikkerne er dybe, er de også lette at lære. Alle har lært Theta healing teknikkerne indtil dags dato.

Hvad nu hvis jeg bliver syg eller der er dødsfald i familien undervejs i forløbet?

Du har lov til at melde dig syg og deltage de sidste dage på næste Theta healing kursus. På Theta healing – intuitiv anatomi, har du lov til på de 15 dages undervisning at have maks. 3 sygedage ift. fremmøde dagenene.

Du kan derfor altid senere deltage på et lignende Theta healing kursus.

Obs! Vær opmærksom på at der gives ingen penge retur ved sygdom eller udeblivelse, eller i værste fald ved dødsfald i familien, under, før og efter kurset.

Hvornår kan jeg sælge mine ydelser som professionel behandler?

Du er allerede certficeret Thetahealer efter de første 3 basis dage i basiskurset. Er du super skarp, kan du få lov at sælge “studerende sessioner” på Anjasafira nye online konsulent platform, og herigennem at kunne spare op til flere kurser, mere Thetahealings uddannelse hos Anjasafira.

Kan jeg få en betalingsorden på uddannelsen eller en månedlig betaling?

Ja, vi har en aftale med Viabill.

Så når du køber Theta healing kurser hos Beliefsshiifters, kan du selv vælge dine afdrags størrelse og i op til 24 måneder.

Dette giver dig maksimal fleksibilitet, samtidigt med at du allerede efter Theta Healing – DNA2 basis kurset kan begynde at tage klienter og tjene penge hjem til at betale afdragene til Viabill.

Hvordan er Anjasafira som underviser?

Om Anjasafira bliver ofte udtrykt, hun er skarp, intelligent, hurtig intuition, klarsynet, har sans for praktik og faglighed, og går hele vejen for at få alle med på Theta healing kurserne.

Anjasafira beretter faglighed på en interessant, underholdende, sjov og kærlig måde på de Theta healings kurser hun udbyder.

Anjasafira er en struktureret underviser og viser som regel gerne, hvordan teknikker gøres, inden eleverne selv skal øve sig, dette er en stor hjælp i indlæring af Theta healing teknikkerne.

Anjasafira underviser med massiv praksis erfaring i Theta healing, der giver stor indsigt i mange problematikker, kropsområder, samt stor kompetencer.

Anjasafira har en glad stor styrkefuld sjæl, der skinner helt igennem på deltagerne og smitter positivt af.

Anjasafira får alle uanset deres problematikker til at føle sig velkomne.

Anjasafira er dygtig til at få folk til at åbne hjertet og udvikle deres intuitive sanser.

Anjasafira er løfter folk på en positiv måde, men  skærer kontant igennem bullshit,  dårlige undskyldninger og brain candy, netop for at få skiftet energien til positiv. 

Anjasafira er god til at opfange, hvad der trigger folk, og samtidigt få dem til at ændre følelsen/oplevelserne til alles højeste og bedste på Theta healing kurserne

Anjasafira skaber en fin balance mellem undervisning og praksis i Theta healing kurserne.

Share This